Når du leser eller hører ordet hockey så er vel kanskje ishockey det første som du kommer til å tenke på. Det er jo den aller mest populære varianten innen hockey. Fordi ja, hockey er faktisk mer enn bare ishockey. Blant annet er det bandy og landhockey, men også andre varianter som for eksempel. Men det er jo disse tre som er de mest populære, altså ishockey, bandy og landhockey.

Hockey er jo en sport hvor to lag spiller mot hverandre mens de prøver å spille med en puck eller ball, og hvor de spiller med en kølle i en viss form.

Hockey er ikke den mest populære sporten her i Norge, her har vi jo våre vinteridretter og fotball, i tillegg til håndball. Men det er en god del mennesker som spiller bandy blant annet, og ishockey har begynt å få mer og mer dekning i media enn hva som var tilfellet før. Og det er jo bare bra, jo bredere dekning alle mulige idretter og aktiviteter får, jo høyere sannsynlighet er det at folk får lyst til å delta i dem.

Det er vel egentlig kun ishockey som har fått rykte på seg for å være en ganske brutal sport, siden man faktisk får lov til å sloss der, selv om det naturligvis er også regler der. Og det er jo noe som har gjort at foreldre ikke har vært så ivrige på å la deres barn spille ishockey siden de er redde for eventuelle skader. Men hockey generelt er en veldig aktiv sport hvor du må være i topp form for å virkelig være kapabe til å konkurrere og spille bra. Det er ikke så rart med all den løpingen i intervall som faktisk må gjøres. Men det er jo sånn med de fleste idretter, så man har ikke mye å klage på!