Uansett hvilken variasjon av hockey man spiller, være det seg ishockey, bandy på is eller innebandy, så er det viktig at fler og fler deltar. At det fortsetter å komme investering og at unge mennesker som står mellom fotball eller hockey, i det minste noen av dem velger hockey. Får man det så har man noe å bygge på. For selv om man kanskje ikke kan nå opp til å være profesjonelle ligaer og organisasjoner som i Nord-Amerika eller Russland, så kan man fortsatt ha det for lokalsamfunnet og for folk som er genuint interesserte.

Det er nok en del folk som er leie av å bare se fotball på tv og som ønsker å ha et alternativ til det vanlige på tv, så om det hadde også vært mulig å få til på en eller annen måte, så hadde det vært perfekt. Lett er det ikke, men man må forsøke, og jo mer man klarer å karre til seg, i form av penger eller sponsorer, eller dekning, jo bedre. For det er potensiale der, med alle de tusenvis av spillerne som spiller for morro skyld, eller for at de ønsker å oppnå noe i sporten, så er det noe som i det som trekker til seg spillere.

Og det er det bare å dyrke videre i fremtiden i håp om at flere vil velge hockey eller bandy. Da blir flere anlegg bygget og folk blir mer interesserte i å se på kampene, samtidig som at de kan få bredere dekning i mediene. Klarer man det, så er mye gjort allerede. Men Innlandet Bandyregion har så mye potensiale og muligheter, at det ville vært synd om det ikke ble dyrkte videre og kastet bort til fordel for fotball eller vintersportene. Så dette må forsøkes av alle som er interesserte og som vil se hockey og bandy i toppen!