Hva er noe av det viktigste i et lokalsamfunn? Et sportslag selvsagt og en organisasjon som man kan stille seg bak og være stolte av. Og akkurat det kan vi være av Innlandet bandyregion som hjelper alle klubbene i området med å vokse og spille i våre lokalområder. Det er noe vi må støtte og forsikre oss om at skal fortsette også i fremtiden.

Om man ikke har en organisasjon som dette som kan ordne på alt av kamper og terminlister og økonomi så er det egentlig ingen sport igjen, i hvert fall ikke på dette nivået. Det er noe som er viktig siden det gir de unge i vårt samfunn noe å drive på med, får dem ute i frisk luft og aktivitet. Noe de egentlig ikke får nok av ellers i hverdagen. Noe annet de driver med er at de også kurser dommere og trenere slik at delaktigheten blir større og vi er sikre på at alle får både den treningen de fortjener, men også at kampene blir spilt under reglene som de skal. Kaos skal det absolutt ikke være.

Det er hele 19 klubber som er aktive i regionen i dag, med 1500 spillere. Noe som vil si at det er en populær sport som har en stor plass i vårt lokale samfunn. Dette er jo noe som vi alle kan samle oss rundt, som kan gi en stolthet til oss og som gjør at vi identifiserer oss med noe som er nære oss.

Så om du er en tilhenger, undersøk hvordan du kan støtte dette. Kanskje komme på en kamp eller to, eller tre! Se hvordan du kan bidra økonomisk om du har muligheten til det og forsøk å få flere folk rundt deg interessert. Jo fler som er interessert, jo bredere ut når Innlandet Bandyregion.